Virksomhedsprofil af BN Plast Teknik ApS

Mit navn er Boye Nielsen, i starten af 80èrne blev jeg uddannet som værktøjsmager på en medicinal virksomhed i Roskilde.

Kvalitet og præcision var en ubetinget nødvendighed i virksomheden og det blev indprintet i alle medarbejdere, at kun det bedste var godt nok. Det motto har jeg fulgt lige siden.

Uddannelse

Efter to år som uddannet værktøjsmager, startede jeg på en videregående uddannelse, som konstruktør med værktøj og maskiner som speciale. Op gennem 90èrne og ind i det nye årtusinde, har jeg beskæftiget mig med plast og værktøjer i næsten alle afskygninger. Jeg har derfor stor erfaring i sprøjtestøbning, vakuum formning, salg af Norm dele til sprøjtestøbe værktøjer, Hot-runner systemer og ikke mindst spåntagende bearbejdning, bukning, svejsning, limning af mange forskellige plast typer.

Jeg har i mange år arbejdet med flere store danske medicinal virksomheder og er derfor vant til, at efterleve de store krav kunderne stiller til kvalitet, dokumentation, og leverings sikkerhed.​

​BN Plast Teknik ApS

Pr. den 15. november 2013 overtog jeg plastafdelingen i Bagger-Nielsen ApS og i den forbindelse stiftede jeg virksomheden BN Plast Teknik ApS.

BN Plastteknik voksede efterhånden ud af de eksisterende lokaler i Ølstykke, på grund af stor succes med nye kunder og udvidelse af maskine parken.

Det bevirkede at vi flyttede virksomheden pr. 1. August 2015 til større lokaler beliggende på Hårlev mark 2, 4652 Hårlev.

Pr. 1. oktober 2022 flyttede BN Plast Teknik Aps. lokaler, og residerer nu på 

Køgevej 49, 4653 Karise.