Bearbejdning af Plast - Optimering af alle former for teknisk plast

Vi lægger vægt på høj kvalitet i alle forhold til plastemner. Både i vores valg af råmateriale leverandører, og i vores egen håndtering hen i mod det færdige produkt af plastemner.

Vi er med dig hele vejen ved bearbejdning af plast

Vores produktteknikere forstår din situation og applikation. Ofte kommer de med forslag til forbedring og optimering af dine plastemner. Forslag som vel og mærke tager sigte på, at forbedre dit produkt af plastemner, optimere dine produktions-processer eller nedsætte din kostpris.

Ved bearbejdning af plast anvender vi alle de gængse værktøjer. Vi kan f.eks. producere plastemner direkte fra dine CAD filer.​

Top moderne maskinpark – sikkerhed for høj kvalitet!

Vi har moderne maskinudstyr på markedet. Vi råder over en anselig maskinpark, som gør os i stand til at udføre bearbejdning af plast - herunder forskellige typer plastemner.

Kvalitet er også levering til aftalt tid! Hos os betyder det, at alle led fra ordremodtagelse til afsluttende levering, bliver overvåget af vores kvalitetssikrede systemer og rutiner. Dette sikrer, at vi leverer til aftalt tid, i aftalt kvalitet og til en konkurrencedygtig pris af plastemner. Når vi udfører bearbejdning af plast, sørger vi får at kvaliteten er i top.

Højt kvalitetsniveau​

Vores målsætning er at være en innovativ og fleksibel virksomhed​

  • Høj kvalitet
  • Stor leveringssikkerhed
  • God dokumentation
  • Fleksibel produktion
  • God dialog med kunderne​​