IBOND/Sandwichplader​

IBOND aluminium sandwichplader er opbygget af en (LD) PE letvægts-/komposit-kerne, som er pakket ind i 2 lag aluminium af høj kvalitet.​

IBOND pladerne har god modstand overfor stød/slag, og er modstandsdygtige overfor syre og alkaline kemikalier. Pladerne har en lav vægt, stor styrke, de er vejr- og UV resistent, nemme at vedligeholdelse og montere.

IBOND pladernes gode egenskaber, gør dem derfor velegnet til brug indenfor byggeri og renoveringsopgaver, afskærmningsvægge, messer og udstillinger og så er den perfekt som skilteplade.

Har du brug for en plade hvor der er krav om en klasse B brandgodkendelse, skal du have vores specielle FR kvalitet. IBOND FR indeholder en særlig mineralbaseret kerne som er brandhæmmende. IBOND FR kan derfor leve op til standarden som et B s1, d0 materiale i henhold til EN 13501-1 EU standard.

Standarden er opnået uden additiver. IBOND FR kan derfor anvendes, hvor der stilles større krav til sikkerhed, såsom i lufthavne, metroer, shoppingcentre og underbeklædning på altaner.

Vi lagerfører pladerne i 3mm tykkelse og størrelser fra 1300-4550mm.