Nyheder

BN Plast Teknik søger ny medarbejder til ansættelse hurtigst muligt (Stillingen er besat)

​Vil du være en del af teamet hos BN Plast Teknik, så er muligheden her nu for at sende din ansøgning afsted. Vi søger en Industriteknikker med erfaring indenfor CNC programmering og betjening.

Vi er en yngre succesfuld virksomhed, som vægter trivsel og fællesskab højt. Vi tilbyder gode forhold, god løn og de bedste kolleger.

Så send din ansøgning afsted til Boye på boye@bn-plastteknik.dk eller ring og hør mere om stillingen på tlf: 4047 4501.

Se hele stillingsopslaget her

BN Plast Teknik sætter fokus på udvikling

Vores lærling Emil blev udtaget af hans skole, til en tur til Spanien, for at lære om robotter og PLCér. Formålet med turen var at lære at lave en produktionslinje ved hjælp af robotter og PLCér. Samtidig skulle Emil vurdere hvilke farer der kunne være i produktionslinjen og prøve at mindske dem. På turen blev der især lagt vægt på både læringen men især også det sociale. Hvordan man samarbejder på tværs af forskellige kulturer.

Emil vendte glad hjem efter en lærerig uge i Spanien, med masser af gode oplevelser og nye venner fra hele Europa.

Så fik vi sat sidste hånd på flytningen til Køgevej 49 i Karise. Nyt fint skilt ude ved vejen, samt et vejledningsskilt til chauffører, når de kommer og aflæsser varer.

Billede taget i dejlig frost- og solskinsvejr.​

BN Plast Teknik er på virksomhedsbesøg i Københavns Lufthavn

Torsdag den 27. Oktober 2022, var vi på besøg hos vores nye kunde Københavns Lufthavn. Vi har hjulpet dem med at få fremstillet emner, som er gået ud af produktion for mange år siden. Emnerne skal bruges til nogle meget store porte, som de er ved at renovere i Hangar 3. En stor tak til Morten Primdahl, som tog sig tid til at vise os rundt i lufthavnen, og viste os hvor emnerne skulle bruges. Vi var oppe i 18 meters højde og inspicere portene og fik samtidig en snak med gutterne som skal montere emnerne.​

​BN Plast Teknik er flyttet i nye lokaler

Efter nogle travle uger, er vi kommet på plads i vores nye lokaler på Køgevej 49 i Karise​. Alle maskiner er oppe og køre igen, så produktionen er i gang igen.

​Velkommen til vores nye lærling Emil Hjortkjær.

Onsdag den 15. Juni 2022, startede vores nye lærling Emil hos BN Plast Teknik. Emil er 1 år inde i hans uddannelse som industriteknikker.

Emil er kommet rigtig godt i gang her hos BN Plast Teknik, sammen med hans nye kolleger og nye maskine.

Her ser vi Emil med hans første emne, som han har fræst på vores nye Dosan.

Vi siger velkommen til Emil og glæder os til at se ham udvikle sig.​

BN Plast Teknik ApS – modtog Børsens GAZELLEPRIS i 2019 & 2021

Hvis du vil vide hvad det kræver for at modtage Børsens Gazellepris, kan du læse mere om de seks kriterier som skal være opfyldt, for at du kan modtage prisen.

De seks kriterier har været de samme siden Børsen første gang kårede Danmarks Gazeller i 1995.​​

BN Plast Teknik ApS – fik tildelt erhvervsprisen "Årets Virksomhed" i 2021 af Stevns Erhvervsråd.

Med en ærlig og sund DNA arbejder BN Plast Teknik ApS målrettet mod vækst og optimering på markedet. For direktør Boye Nielsen betyder det, at den femårige vækststrategi indebærer en direkte og oprigtig kontakt til kunderne.

Et stærkt fundament og samarbejde

Den 15. november 2013 overtog Boye Bo Nielsen plastafdelingen i firmaet BaggerNielsen ApS, og stiftede i den forbindelse virksomheden BN Plast Teknik ApS. Virksomheden producerer alle former får teknisk plast ud fra kundens ønsker, og kerneessensen i produktionen er og har altid været, at kun det bedste er godt nok. Kvalitet og præcision er derfor kernebegreber i BN Plast Teknik.

Prisen gives til virksomheder med med over 3 års virke

Erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, fremhæver virksomhedens evne til at begå sig på sin egen seje, velovervejede måde. Ejer Boye Nielsen – har fokus på medarbejderne, det gode arbejdsmiljø og det gode samarbejde, hed det bl.a. i motivationen for at tildele prisen til virksomheden.​

Vækst virksomhed på Stevns hædres med DI-pris

Det er lysten, der driver værket. Den velkendte talemåde er drivkraften bag virksomheden BN-Plast Teknik i Hårlev, der har været på en imponerende vækstrejse siden 2013. Ejerne og ungdomsvennerne Boye Bo Nielsen og Kim Mach Andersen har knækket koden til succes og modtog DI Sydsjællands Initiativpris 2020.

BN-Plast Teknik fik overrakt initiativprisen på virksomhedens i Hårlev den 4. december 2020. Ved overrækkelsen deltog borgmester i Stevns Kommune Anette Mortensen og formand for DI Sydsjælland, Klaus Rønholt.