Nyheder

​Velkommen til vores nye lærling Emil Hjortkjær.

Onsdag den 15. Juni 2022, startede vores nye lærling Emil hos BN Plast Teknik. Emil er 1 år inde i hans uddannelse som industriteknikker.

Emil er kommet rigtig godt i gang her hos BN Plast Teknik, sammen med hans nye kolleger og nye maskine.

Her ser vi Emil med hans første emne, som han har fræst på vores nye Dosan. 

Vi siger velkommen til Emil og glæder os til at se ham udvikle sig.

BN Plast Teknik ApS – et delt ejerskab har skabt et stærkt fundament af kompetencer

Med en ærlig og sund DNA arbejder BN Plast Teknik ApS målrettet mod vækst og optimering på markedet. For de to direktører Boye Nielsen og Kim Andersen betyder det, at den femårige vækststrategi indebærer en direkte og oprigtig kontakt til kunderne

Et stærkt fundament og samarbejde

Den 15. november 2013 overtog Boye Bo Nielsen plastafdelingen i firmaet BaggerNielsen ApS, og stiftede i den forbindelse virksomheden BN Plast Teknik ApS. Virksomheden producerer alle former får teknisk plast ud fra kundens ønsker, og kerneessensen i produktionen er og har altid været, at kun det bedste er godt nok. Kvalitet og præcision er derfor kernebegreber i BN Plast Teknik.

Vækst virksomhed på Stevns hædres med DI-pris

Det er lysten, der driver værket. Den velkendte talemåde er drivkraften bag virksomheden BN-Plast Teknik i Hårlev, der har været på en imponerende vækstrejse siden 2013. Ejerne og ungdomsvennerne Boye Bo Nielsen og Kim Mach Andersen har knækket koden til succes og modtog DI Sydsjællands Initiativpris 2020.

BN-Plast Teknik fik overrakt initiativprisen på virksomhedens i Hårlev den 4. december 2020. Ved overrækkelsen deltog borgmester i Stevns Kommune Anette Mortensen og formand for DI Sydsjælland, Klaus Rønholt.